Pet golova Ivanovića, Partizan u osmini finala Kupa

Izvor: Beta, 09.Okt.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet golova Ivanovića, Partizan u osmini finala Kupa

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas u Grošnici pobedili ekipu Vodojaža sa 6:0.Pet golova za aktuelne osvajače Kupa postigao je Djordje Ivanović - u 41, 46, 61. i 67. i 90. minutu. U strelce se upisao i Aleksandar Lutovac u 66. minutu.Partizanu se u osmini finala pridružio i Teleoptik koji je posle boljeg izvodjenja penala eliminisao Voždovac. Posle 90 minuta igre na "krovu" rezultat je bio 2:2, a posle jedanaesteraca 8:7 za Teleoptik.U osminu finala prošao je i Proleter koji je na svom terenu slavio protiv Javora sa 2:1.Meč izmedju Trepče i Crvene zvezde igraće se sutra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović kao Valok: Golovi znače za samopouzdanje

Izvor: B92, 09.Okt.2019

Napadač Partizana Đorđe Ivanović istakao se u meču Kupa Srbije u sredu.

Nastavak na B92...

SVE JE TO NORMALNO! Hit zagrevanje fudbalera Partizana pred meč sa Vodojažom! Ma, može i cuko u sredinu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Okt.2019

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 1/8 finala Kupa Srbije pobedom u Kragujevcu nad ekipom Vodojaža rezultatom 6:0 (1:0). 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.