Pešić najavio titulu: Zvezda ubedljivo počela nastavak šampionata, beži Partizanu 12 bodova

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić najavio titulu: Zvezda ubedljivo počela nastavak šampionata, beži Partizanu 12 bodova

Fudbaleri Crvene zvezde odlično su počeli prolećni deo sezone u Superligi. Oni su u 23. kolu na stadionu “Rajko Mitić” savladali javor 3:0 (2:0).

Crveno-beli su opravdali ulogu favorita nad timom koji zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Već u šestom minutu Luka Adžić je doveo crveno-bele u vođstvo. Na 2:0 je povećao Aleksandar Pešić  sa bele tačke u 29. minutu. Pre toga njega je u kaznenom prostoru oborio Crnomarković i dobio žuti karton. Pešić je opovrgao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nepisano pravilo da fudbaler koji je fauliran ne bi trebalo da izvodi najstrožu kaznu.

Konačan rezultat je postavio Pešić u 72. minutu. Njega je uposlio Ben, a Zvezdin fudbaler je postigao 19. pogodak ove sezone i ubedljivo vodi na listi strelaca Superlige. Ovom pobedom Crvena zvezda je pobegla drugoplasiranom Partizanu na 12 bodova.

Pobeda nad timom iz Ivanjice je mogla da bude i ubedljivija, ali je dva puta intervenisao golman Javora Đogatović. On je zaustavio stopostotne pokušaje Rodića (18. minut) i Bena (52). Jedini problem za crveno-bele je povreda Luke Adžića koji je u 70. minutu morao da napusti igru.

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90. minut - Kraj utakmice. Crvena zvezda je pobedila 3:0.

72. minut - GOOOOOOL, 3:0 za Crvenu zvezdu, strelac je Pešić. Ben je uposlio Pešića koji se lepo ubacio i postigao drugi gol na meču.

52. minut - Odlična šansa za Bena. Zvezdin fudbaler je uzeo loptu, izašao sam ispred gol Javora, ali su ga vešto omeli golman Đogatović i Kornelijus, pa je i ova šansa propala.

45. minut - Završeno je prvo poluvreme. Vodi Zvezda 2:0.

28. minut - Penal za Crvenu zvezdu. Crnomarković je oborio Pešića i dobio žuti karton. Pešić je izveo najstrožu kaznu i povećao na 2:0.

18. minut - Neverovatno je šta Zvezda nije pretvorila u gol. Krstičić je ubacio loptu u šesnaesterac ka Rodiću, ovaj je bio sam ispred Đogatovića, ali je golman Javora odlično intervenisao.

14. minut - Prva šansa za Javor. Sević je izveo slobodan udarac po sredini, ali je Borjan odbranio.

6. minut - GOOOOOL vodi Zvezda 1:0, strelac je Luka Adžić.

1. minut - Počela je utakmica. U Beogradu je sunčan i topao dan za ovo doba godine, pa se očekuje lepa utakmica. Pre meča je minutom ćutanja odata pošta glumcu Nebojši Glogovcu koji je umro prošlog petka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.