Pera Božić: Da pomognem Metalcu

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pera Božić: Da pomognem Metalcu

Doskorašnji kapiten KK Partizan predstavljen u novom klubu. "Metalac ima velike ambicije, a ja sam tu da pomognem", izjavio Petar Božić.

Za osam godina u Partizanu osvojio je 18 trofeja, pa su mu navijači crno-belih nadenuli nadimak "profesionalni dizač trofeja".

Ali, proteklog leta je došlo vreme rastanka Božića i crno-belih, koji su odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da drastično podmlade tim.

Božić je angažman pronašao u Valjevu, u Metalcu, gde će probati da pomogne da budu ostvareni ciljevi, a to su plasman u Superligu Srbije i na finalni turnir Kupa "Radivoja Koraća".

"Rano je za priču, treba mi vremena da se prilagodim, da upoznam sistem igre Metalca i način rada trenera Dragana Nikolića. Metalac i Valjevo imaju velike ambicije u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS), ambicije nam se poklapaju, ali ne treba odmah gledati predaleko. Naše je da dobro treniramo, a iz toga dolazi i rezultat", rekao je Božić na promociji u novom klubu.

Božić će za Metalac igrati na "otvoreni ugovor", što znači da može da ode iz Valjeva u slučaju povoljnog inostranog angažmana.

Insistirao je na tome da se dobro pripremi i da za novi klub debituje 20. oktobra, na utakmici sa Slobodom u Užicu, dok će subotnji meč Metalca sa Slogom iz Kraljeva gledati sa klupe "u civilu".

(Beta/MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.