Pelegrini o čoveku odluke: Nikad nismo sumnjali u Jovetića

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini o čoveku odluke: Nikad nismo sumnjali u Jovetića

Mančester Siti  pokazao je sinoćnjim preslišavanjem Liverpula da će i ove sezone biti dominantna snaga u Premijer ligi. Utakmicu je sa dva poteza rešio nekadašnji igrač Partizana Stevan Jovetić i tako pokazao da je sjajni pripremni period bio samo uvod u potpuno drugačiju sezonu od prethodne u kojoj je postigao samo tri gola u 11 premijerligaških nastupa.

“Jovetić je naporno radio tokom cele utakmice, bez lopte takođe. Nije imao sreće prošle sezone, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nikad nismo sumnjali u njegove kvalitete“, pohvalio je posle meča Manuel Pelegrini crnogorskog reprezentativca.

"Dobro je što je na ovaj način započeo novu sezonu posle malerozne prošle, ali ne gledam na njega kao na novo pojačanje“, odgovorio je trener Sitija na tezu da je povratak Jovetića u formu zbog koje je prošlog leta doveden iz Fjorentine za 22.000.000 funti predstavlja najveće pojačanje Sitija ovog leta.

 Jo-Jo iskoristio je šansu koja mu se ukazala povredom Negreda i činjenicom da Serhio Aguero još uvek nije spreman za 90 minuta.

“U ovom trenutku Stevan igra odlično, ali potrebna su nam četiri napadača. Džeko, Jovetić i Aguero odlično rade i važno je da nastave sa ovakvim igrama. Nemojte zaboraviti da je Negredo povređen“, završio je Pelegrini.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.