Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG).

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji", rekao je Peković. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pored Pekovića, novi član strucnog štaba reprezentacije Crne Gore biće Blagota Sekulić, novi pomoćni trener selektoru Bošku Radoviću.

Nikola Peković je bio miljenik crno-bele publike, a posle Partizana nastupao je u Panatinaikosu odakle se odmetnuo u najjaču ligu sveta gde je nosio dres Minesota Timbervulvsa.

Peković se tokom NBA "lokauta" vratio u Partizan, uprkos brojnim ponudama drugih Evroligaša i tako dodatno kupio navijače Partizana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NA NOVOM ZADATKU: Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2020

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.