Peković oprostio Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković oprostio Partizanu

Bivši košarkaš i predsednik Partizana, Nikola Peković, oprostio je klubu sva dugovanja.

U septembru 2015. godine Peković je postavljen na mesto predsednika kluba i tada je uložio svoj novac u oporavak kluba i tako praktično omogućio bivšem šampionu Evrope da opstane.

Crno-belima je pomagao kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist Partizana.

- I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Opraštanjem potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača - rekao je predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović.

Kada je odlazio sa mesta predsednika KK Partizan NIS, Nikola Peković je u poručio da će nastaviti da pomaže klubu koliko god bude mogao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.