Pekovič: Tu sam ja, pričali smo sa Vujanićem

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pekovič: Tu sam ja, pričali smo sa Vujanićem

BEOGRAD - Početkom marta na potpredsedničku funkciju Košarkaškog kluba Partizan ostavku je podneo Miroslav Berić. On je do dolaska Pekovića iz SAD obavljao sve poslove u Partizanu, a kao njegov naslednik na tom mestu spominje se Miloš Vujanić. ``Sada sam ja tu kao predsenik. Za sada ta funkcija nije goruće pitanje. Pričao sam sa Milošem, obavili smo neke razgovore, normalno smo pričali... Nema potrebe za tim za sada. Ja sam tu 24 sata raspoložen da završavamo sve poslove što imamo``, kazao je predsednik Partizana Nikola Peković. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peković: Sezona Partizana bila je dobra

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2016

BEOGRAD - Na pitanje da prokomentariše sezonu crno-belih, predsednik Partizana Nikola Peković je odgovorio da je ``sve kako treba``. ``Bila je teška sezona.. Igrali smo finale Kupa, završili smo peti u Jadranskoj ligi i što se mene tiče imali smo odličnu sezonu, pogotovo ako uzmemo u obzir kako...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.