Pejdž za B92: Velika timska pobeda

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejdž za B92: Velika timska pobeda

Markus Pejdž, bek Partizana, kaže za B92 da je odbrana presudila u derbiju protiv Crvene zvezde.

"Bila je ovo sjajna pobeda za nas. Nismo igrali najbolje u poslednjih nekoliko nedelja. Vratio nam se Kori (Volden), što nam je pomoglo da igramo brže. Mislim da smo šutirali 3/26 za tri, ali smo uspeli da pobedimo odbranom i da odigramo nekoliko dobrih poseda. Nemanja (Gordić) je pogodio velike šuteve i ovo je sjajna timska pobeda", rekao je Volden za B92.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 75:72 u derbiju sedmog kola ABA lige.

Pejdž ove godine igra mnogo bolje u odbrani, što kaže da mu je bio i cilj.

"Danas je bilo teško svima da pogode. Kao što sam i rekao 3/26. Upao sam u problem sa ličnim greškama u prvom poluvremenu, tako da nisam bio u ritmu. Ali, kao grupa smo otkrili šta radimo dobro, a to je odbrana", zaključio je Pejdž.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.