Pecarskom uslišena molba, dobio raskid ugovora

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pecarskom uslišena molba, dobio raskid ugovora

Mladi srpski košarkaš Marko Pecarski dobio je raskid ugovora i od naredne sezone više neće predstavljati Partizan.

Pecarski je dobio raskid ugovora koji je nedavno zatražio, preneli su beogradski mediji.

Mladi košarkaš Srbije je prethodno igrao za Zemun i Megu, potom se na kratko pridružio Bajernu i iz Minhena je prešao u Partizan u septembru 2017. godine.

Partizan je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio povratak Stefana Birčevića na poziciju broj četiri, a sa iste je otišao i Stefan Janković, pa će Andrea Trinkijeri od krilnih centara imati izbor u vidu Rašona Tomasa, Birčevića i Novice Veličkovića.

Pročitajte još Birčević menja Jankovića u Partizanu

Ovog leta Pecarski je bio član reprezentacije Srbije koja je zauzela sedmo mesto na Mundobasketu u uzrastu do 19 godina, kao i selekcije do 20 godina koja je na Eurobasketu bila pretposlednja.

19-godišnjak je prošle sezone šansu dobijao "na kašičicu", te na osam mečeva igrao prosečno 7,8 minuta i dolazio do proseka od 2,1 poena i 1,3 skokova.

Nije poznato gde će supertalentovani srpski košarkaš nastaviti karijeru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.