Pazarci predstavili tri pojačanja, jedno iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci predstavili tri pojačanja, jedno iz Partizana!

Novi Pazar nastavlja sa dovođenjem pojačanja za narednu sezonu, danas su predstavljena još trojica.

Treninzima Novog Pazara danas su se priključili fudbaleri Stefan Aškovski, Marko Klisura i Boško Stupić, koji će nositi dres tog superligaša u narednom periodu.

"Aškovski je stigao iz Partizana na jednogodišnju pozajmicu, sa Bosancem Stupićem ćemo potpisati ugovor na isti period, dok smo Klisuru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << planirali da zadržimo dve godine", rekao je Radiju sto plus generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Doskorašnji levi bek mladog tima Makedonije Aškovski je došao u Partizan pre pet godina iz Vardara, igrao je i za filijalu crno-belih Teleoptik, a aktuelni prvak Srbije je tog 23-godišnjeg fudbalera kasnije pozajmljivao Donjem Sremu, Napretku, norveškom Stromsgodsetu i makedonskoj Škendiji.

Levi štoper Klisura (22) je prošle sezone nosio dres Bačke, prethodno i ČSK Čelareva, Beočina i Mladenovca, dok je devet godina stariji Stupić doskorašnji napadač Bregalnice, koji je nastupao i za Pelister, Rabotnički, Olimpik iz Sarajeva, Istru 1961, Vardar, Sileks, Mladenovac i Leotar.

"Pregovaramo o angažovanju još nekoliko ofanzivnih fudbalera iz naših elitnih klubova", dodao je Korać.

On je naglasio da je Novi Pazar potpuno izmirio dospele obaveze prema svojim bivšim članovima i da će nesmetano moći da registruje nove igrače.

"To je najbitnije. Pre dve godine imali smo oko 150.000 evra dospelog duga, dok se prošlog leta radilo o iznosu od 23.000 evra", pojasnio je Korać.

Novopazarci se spremaju superligaško takmičenje, koje startuje 18. jula, a u nedelju će na Gradskom stadionu odigrati prijateljsku utakmicu sa Čelikom iz Zenice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aškovski, Klisura i Stupić u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 09.Jul.2015

Novi Pazar – Treninzima Novog Pazara danas su se priključili fudbaleri Stefan Aškovski, Marko Klisura i Boško Stupić, koji će nositi dres tog superligaša u narednom periodu. “Aškovski je stigao iz Partizana na jednogodišnju pozajmicu, sa Bosancem Stupićem ćemo potpisati ugovor na isti period,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.