Pazarci: Suđenje bilo nekorektno

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci: "Suđenje bilo nekorektno"

Portparol Novog Pazara Redžep Korać ocenio je da je sudija Danilo Mihajlović iz Vranje drastično oštetio taj klub na utakmici protiv Partizana.

"Suđenje je bilo nekorektno, u to su se uverili svi prisutni na stadionu. Nismo uložili žalbu, ali smo skrenuli pažnju zvaničnim saopštenjem, pošto nije prvi put da nas taj sudija drastično ošteti", rekao je Korać u obraćanju novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan odigrali su u subotu 1:1, a uprava sandžačkog kluba sazvala je za utorak konferenciju za novinare, na kojoj je i suđenje bilo jedna od tema. U novopazarskom superligašu ističu da je Mihajlović svirao veliki broj nepostojećih prekršaja u korist Partizana i da je domaćim igračima nepotrebno podelio šest žutih kartona.

Zahvalni smo Fudbalskom savezu Srbije i ostalim strukturama koje su omogućile da se nađemo u eliti, ali sada moraju da nas zaštite od tendencioznog i za nas štetnog suđenja", stoji u saopštenju Upravnog odbora Novog Pazara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarci se žale na suđenje protiv Partizana

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar, Redžep Korać ocenio je da je sudija Danilo Mihajlović iz Vranja "drastično" oštetio taj klub u prvenstvenoj utakmici protiv Partizana..."Suđenje je bilo nekorektno, u to su se uverili svi prisutni na stadionu. Nismo uložili žalbu, ali smo skrenuli pažnju...

Nastavak na Blic...

Pazarci nezadovoljni suđenjem

Izvor: RTS, 06.Mar.2012

Suđenje je bilo nekorektno, u to su se uverili svi prisutni na stadionu. Nismo uložili žalbu, ali smo skrenuli pažnju zvaničnim saopštenjem, pošto nije prvi put da nas taj sudija drastično ošteti, rekao je portarol Novog Pazara Redžep Korać komentarišući suđenje na meču protiv Partizana...Portparol...

Nastavak na RTS...

Pazarci se žale na suđenje

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar, Redžep Korać ocenio je u da je sudija Danilo Mihajlović iz Vranja "drastično" oštetio taj klub u prvenstvenoj utakmici protiv Partizana... "Suđenje je bilo nekorektno, u to su se uverili svi prisutni na stadionu. Nismo uložili žalbu, ali smo skrenuli pažnju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.