Pavlović, srce kaže Partizan

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović, srce kaže Partizan

Aleksandar Pavlović – drugi put u dresu Partizana; otkriva da su ga navijači vratili u klub koji voli od malih nogu. Cilj je titula i povratak u Evroligu, kaže Baranin, ljubimac "grobara".

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je i pored ponuda drugih klubova odlučio da se vrati među crno-bele, sa kojima želi da osvoji titulu i izbori povratak u Evroligu.

"Nekako sam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u podsvesti da bih najviše voleo da se posle leta vratim u Partizan. Imao sam nekoliko ponuda koje sam odbio, što je javnosti već poznato. Sa punim srcem sam došao u Beograd, kao i prošle sezone", rekao je Pavlović za klupski sajt.

Pavlović je prošle godine bio jedan od ključnih igrača crno-belih, pa su navijači od početka ove sezone na gotovo svakoj utakmici nosili transparente sa njegovim imenom i molili ga da se vrati.

"Odlučili su navijači, jer stvarno, koliko su me molili da se vratim, pisali mi na Instagramu, nisam mogao to da odbijem", rekao je Pavlović.

Pavlović, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone, trenirao je u Baru i pratio sve utakmice crno-belih – i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu.

"Naravno da sam sve pratio. Nije počelo baš kako treba, ali ide ka boljem. Poslednjih nekoliko utakmica baš su dobro igrali. Mislim da će to biti još bolje, uz Gagijev (Dragana Milosavljevića) i moj povratak i možda još neko pojačanje. Mislim da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve Partizana. Cilj je osvajanje titule i povratak u Evroligu", naglasio je Pavlović.

Aleksandar Pavlović će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 3, koji je nosio u Klivlendu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.