Pavlović prodat Laciju, ali ostaje u crno-belom!

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović prodat Laciju, ali ostaje u crno-belom!

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić rekao je istinu kada je u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom” na MaxBet radiju izjavio da “Strahinja Pavlović ostaje čitavu sezonu”. Deo istine je, ipak, ostao sakriven. Mladi štoper nosiće i dalje dres Partizana, ali kao pozajmljeni igrač Lacija.
Na meču poljske lige Korona K. – Pogon S, naša kladionica nudi kvotu 4.33 za igru X&GG.
Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je prodat rimskom klubu za 5.000.000 evra, piše telegraf. Prema istim navodima, 18-godišnji fudbaler je odmah pozajmljen Partizanu. Igraće u crno-belom do kraja ove sezone, a tek onda će da ode u Rim.
Igre mladog defanzivca u završnici prošle sezone i ovog leta, nisu prošle nezapaženo. Za Pavlovića se raspitivalo nekoliko velikana. Lacio je ipak bio najbrži i najkonkretniji.

The post Pavlović prodat Laciju, ali ostaje u crno-belom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEČAT NEDELJE Poljoprivredni proizvođači iz Kopenhagena

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

Ponedeljak Dok je Zvezda jezdila ka živopisnom Kopenhagenu, čike iz UEFA su se malo bavile njenim komšijom. Delegat je prethodno nešto čuo i nešto video. Čuo je neke prozivke na račun Donalda, ali mu niko nije rekao da to ovde nema veze sa rasnom ili nacionalnom pripadnošću.. Na meču Spartak...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.