Pavlović: Nismo jurili razliku već pobedu! Mirnije glave ulazimo u plej-of...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Nismo jurili razliku već pobedu! Mirnije glave ulazimo u plej-of...

"U usponu smo forme igramo jako dobro u poslednjih mesec dana. Dali smo sve od sebe i na kraju dobili utakmicu, što nam je i bio cilj", rekao je rođeni Baranin

Najiskusniji igrač Partizana Saša Pavlović zadovoljan je pobedom svog tima nad večitim rivalom Crvenom zvezdom u poslednjem kolu Superlige.

Iako su u jednom trenutku bili u mogućnosti da prestignu 16 poena razlike crveno-belih iz prvog meča i obezbede prvo mesto pred plej-of izabranici Duška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vujoševića nisu uspeli u tome. Ipak, Pavlović poručuje da to nije ni bio prevashodni cilj njegovog tima.

"Nismo o tome razmišljali. U usponu smo forme igramo jako dobro u poslednjih mesec dana. Dali smo sve od sebe i na kraju dobili utakmicu, što nam je i bio cilj. Sada u plej-of ulazimo opušteniji i mirnije glave", rekao je Saša Pavlović.

Sličnog je mišljenja i Milenko Tepić, koji smatra da je pobeda u ovom meču od velike važnosti za njegov tim.

"Pobeda u derbiju nikada nije bez značaja. Imali smo priliku da obezbedimo to prvo mesto, ali nismo uspeli. Ona akcija sa Milutinovim i "livadom" je uigrana, to smo vežbali na treninzima. U svakom slučaju, ova pobeda nam daje samopouzdanje pred plej-of", rekao je Milenko Tepić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TEPIĆ I PAVLOVIĆ: Sada smo opušteniji

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2015, 10:21

Košarkaši Partizana spremni su za plej-of, pošto su u poslednjem delu regularnog dela Superlige savladali Crvenu zvezdu rezultatom 92:82... Košarkaši Partizana, ipak, nisu pobedili sa više od 16 poena razlike i na taj način nisu uspeli da obezbede prednost domaćeg terena u potencijalnom finalnom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.