Paunu stigla čestitka od Partizana (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 17:03

Paunu stigla čestitka od Partizana (foto)

Crno-beli ponosni na još jednog svog bivšeg igrača koji gradi uspešnu trenersku karijeru.

Nedugo pošto je Vladimir Ivić imenovan za novog trenera Votforda, danas je još jedan mladi srpski stručnjak našao angažman u engleskom Čempionšipu.

Veljko Paunović je preuzeo ekipu Redinga, ranije danas to je i ozvaničeno, a Partizan je, kao i Iviću, čestitao i doskorašnjem treneru Čikaga i svetskom prvaku sa našim omladincima iz 2015.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<



''Veljko Paunović preuzeo je ekipu Redinga! Puno sreće i uspeha u novom klubu želi mu njegov Partizan!'', piše na Instagram nalogu kluba iz Humske.

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

▪️Naš @Veljko_Paunovic preuzeo je ekipu @ReadingFC ! Puno sreće i uspeha u novom klubu želi mu njegov Partizan! 🙌🏻🖤⚪ #CrnoBelaPorodica #️⃣▪️#FKPartizan #VeljkoPaunović

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade) дана 29. Авг 2020. у 5:12 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.