Pašutin: Iskoristiti slabosti Partizana

Izvor: RTS, 30.Jan.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašutin: Iskoristiti slabosti Partizana

Trener košarkaša Lokomotive Kuban Jevgenij Pašutin rekao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi slabe tačke Partizana u predstojećem duelu u Evroligi.

Strateg Lokomotive Jevgenij Pašutin poručuje da želi pobedu u Areni protiv Partizana, čije će slabosti pokušati da iskoristi.

"Partizan je tim sa jakim karakterom, što je posebno opasno na njihovom terenu. Mi treba da budemo spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pritisak s kojim ćemo morati da se nosimo pred srpskim navijačima", rekao je Pašutin za sajt kluba.

Košarkaši Partizana sutra od 20.45 u beogradskoj areni dočekuju Lokomotivu iz Krasnodara u 5. kolu Top 16 faze Evrolige.

"Većina igrača Partizana su proizvod srpske škole košarke, ali posebno moramo biti oprezni s liderima tima - Bogdanom Bogdanovićem, Žofreom Lovernjom i Tarensom Kisnijem. Moramo da budemo hladne glave i da obuzdamo energiju tog mladog tima. Pokušaćemo da pronađemo slabe tačke Partizana i da pobedimo", rekao je Pašutin.

Centar Lokomotive i nekadašnji igrač Partizana Aleks Marić rekao je da će njegov cilj biti da zaustavi novog kapitena crno-belih.

"Bogdanović je talentovan igrač s kojim moramo da budemo posebno oprezni. U reketu je cilj zaustaviti Lovernja, ali najvažnije je da moramo da igramo svih 40 minuta", naveo je Marić.

Partizan je u prva četiri kola Grupe F Top 16 faze zabeležio jednu pobedu i tri poraza, dok je ekipa iz Krasnodara ima skor 2-2.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pašutin: "Spremni smo za pritisak Partizanovih navijača"

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2014

Trener košarkaša Lokomotive Kuban Jevgenij Pašutin rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da iskoristi slabe tačke Partizana u predstojećem duelu u Evroligi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.