Partizanu u četvrtak kazna za propuste na derbiju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu u četvrtak kazna za propuste na derbiju

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak će doneti odluku o tome ko su odgovorni za organizacione i bezbednosne propuste na prošlonedeljnom derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

To je za Insajder potvrdio direktor Superlige Vladimir Bulatović. Za vreme utakmice izbili su neredi na južnoj tribini Partizanovog stadiona u kojem je povređeno 20 osoba. U neredima su učestvovali i državljani Hrvatske.

- Prikupili smo izveštaje. Urađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku - rekao je Bulatović.

Na pitanje novinara Insajdera zbog čega već nisu izašli sa zvaničnim saopštenjem i odlukama povodom incidenata koje su prenosili mediji širom sveta s obzirom da su to činili tokom nekih prethodnih incidenata, Bulatović ističe da je ovog puta situacija atipična.

- Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje je dobila ona će doneti odluku. Svakako, jasno je da će FK Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet - istakao je Bulatović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.