Partizanu stigla ponuda za Abubakara!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu stigla ponuda za Abubakara!

Kamerunski internacionalac Abubakar Oumaru najverovatnije će napustiti Partizan tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka pošto je na adresu kluba iz Humske stigla unosna ponuda za brzonogog napadača.

Predstojeći zimski prelazni rok trebalo bi da bude jedan od najprometnijih u Humskoj u poslednjih desetak godina pošto će igrački kadar pretrpeti ozbiljne promene.

Aktuelni šampion Srbije već je promovisao dvojicu novih igrača a uskoro bi trebalo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poznato koji će sve igrači napustiti Humsku u nedeljama pred nama.

Portal "Mondo" saznaje da je Partizan dobio ozbiljnu ponudu za Abubakara Oumarua i da se uveliko razmatra prodaja kamerunskog internacionalca koji je crno-beli dres zadužio tokom minulog leta.

Pomenuti izvor tvrdi da će na adresu Partizana stigla ponuda teška 1.2 miliona evra, a kada se uzme u obzir to da je Abubakar Oumaru u Humsku stigao kao slobodan igrač jasno je zašto crno-beli nameravaju da prihvate ponuđeno.

Naredna destinacija Abubakara Oumarua trebalo bi da bude Kina odakle je svojevremeno i stigao u Srbiju. Jasno je da će ovoga puta Kamerunac ostvariti unosan transfer jer je tokom prethodnih šest meseci bio jedan od najboljih igrača Partizana.

Braneći boje kluba iz Humske Abubakar Oumaru postigao je deset golova od kojih pet u grupnoj fazi Lige Evrope što je bilo dovoljno da ga mnogobrojni skauti označe kao pojačanje na koje vredi potrošiti novac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović hoće Partizanovog igrača?

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015, 00:08

Jedna od želja trenera FK Vojvodina Nenada Lalatovića tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka biće krilni napadač Partizana sa kojim je imao prilike da sarađuje...Poznato je da aktuelni šampion Srbije želi jednog od prvotimaca Vojvodine o čemu ste mogli da čitate OVDE, ali želja za saradnjom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.