Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu se oduzimaju bodovi?

Fudbaleri Partizana teško su uspjeli da osvoje bodove prošlog vikenda protiv Napretka, i to nakon što su imali dva gola zaostatka. Međutim, izgleda da će drugoplasiranom timu u Superligi Srbije bodovi biti oduzeti naknadno, za 'zelenim stolom'.

Mladi napadač Partizana Dušan Vlahović nije imao pravo igranja na tom meču, piše "Hotsport.rs", i dodaje da prema pravilima Fudbalskog saveza Srbije, fudbaleri mlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od 17 godina moraju imati ovjeren ljekarski pregled na svaka četiri mjeseca.

Ukoliko se utvrdi da igrač nije registrovan u skladu sa propisima, disciplinskim mjerama su podložni klub, igrač, predstavnik kluba i delegat. Izgleda da je Partizan preskočio da odradi odgovarajući ljekarski pregled i da je rok probijen još na meču sa Napretkom, nastavlja pomenuti portal.

Kazna bi mogla da bude novčana, takođe moglo bi da dođe i do suspenzije igrača, a postoje realne šanse da se crno-bijelima oduzmu bodovi koje je osvojio u okršaju sa Kruševljanima.

Podsjetimo, Spartak je nedavno dobio Voždovac službenim rezultatom 3:0 pošto je šansu na tom meču dobio 15-godišnji Filip Stuparević, koji nije imao ovjeren odgovarajući ljekarski pregled.

(Hotsport.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.