Partizanu propao transfer, Zvezda umešala prste?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu propao transfer, Zvezda umešala prste?!

Pojavile se nove informacije, šta stoji iza negativnog odgovora Partizanu?

Sećate se da je klub iz Humske na početku zimskog prelaznog roka kao jedan od prioriteta istakao angažovanje pojačanja na bekovskim pozicijama, a želje crno-belih bili su desni bek Milan Gajić iz Bordoa i Ivan Obradović iz Anderlehta.

Ispostavilo se da najverovatnije nijedna od ovih želja Partizanu neće biti ispunjena ove zime.

Ivan Obradović je iznenada popravio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << status u Anderlehtu, što mu je bio primarni cilj i Partizan bar do leta neće moći da se nada njegovom povratku.

Činilo se da kada je Gajić u pitanju ne bi trebalo da bude većih prepreka, s obzirom da je naš ''zlatni Orlić'' u Bordou pao potpuno u drugi plan ove sezone i da bi svima bilo u interesu da ove zime ode u neki drugi klub, bar na pozajmicu.

Ali, pre nekoliko dana pojavila se informacija da od njegovog transfera u Partizan nema ništa i da je fudbaler odbio ponudu crno-belih.

''Žurnal'', međutim, danas otkriva i pozadinu svega toga - navodno, Crvena zvezda ima ozbiljnu nameru da ga angažuje, samo se čeka da Milan Rodić ode u inostranstvo, o čemu se već nedeljama spekulisalo.

Tako nešto je indirektno nagovestio i generalni direktor Zvezdan Terzić na prozivci 11. januara.

"Nećemo dovoditi nikog da ne bismo pravili problem Milojeviću, eventualno ako bude nekih odlazaka na bočnim pozicijama, ali još uvek ne znamo. Očekuje nas miran prelazni rok", rekao je tada Terzić.

Dakle, u slučaju Rodićevog odlaska, Marko Gobeljić bi uz Terzića i Hajdina popunio poziciju levog beka, a Milan Gajić bi se sa Filipom Stojkovićem borio za mesto uz desnu aut-liniju.

Ipak, ako Rodić ne dobije adekvatnu ponudu, teško je očekivati da bi Gajić mogao da se preseli na ''Marakanu'' ove zime...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.