Partizanu posle drame samo bod protiv Voždovca

Izvor: Studio B, 21.Feb.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu posle drame samo bod protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana i Voždovca igrali su danas nerešeno 3:3 u preostaloj današnjoj utakmici 16. kola Superlige Srbije, a lider šampionata došao je do boda u dramatičnoj završnici.

Umesto suspendovanog trenera Marka Nikolića ekipu crno-belih sa klupe je vodio njegov pomoćnik Zvonko Varga, međutim, činilo se da će favorit sigurno do trijumfa kada je Ninković doneo vođstvo već u 14. minutu.

Voždovac ipak nije previše respektovao domaćina u Humskoj, izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je desetak minuta kasnije, a potom se sasvim razmahao u drugom poluvremenu.

Partizan je ponovo poveo odmah nakon odmora, ali je završnici primio dva gola u roku od pet minuta za potpuni preokret gostiju, a strelci su bili bivši napadač crno-belih Odita i Stanimirović.

Činilo se da će domaćin ostati praznih ruku, međutim, Stanimirović je pred kraj pogodio sopstvenu mrežu za konačan remi, jer je Voždovac do poslednjeg sudijskog zvižduka izdržao novi pritisak crno-belih.

Partizan je tako već na startu prolećnog dela sezone ostao bez dva planirana boda i sa utakmicom više sada ima plus sedam u odnosu na aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu koja u ponedeljak gostuje Radničkom u Nišu.

Partizan - Voždovac 3:3 (Ninković 14, B.Ilić 49, Stanimirović 85. autogol - Škerjanc 26, Odita 73, Stanimirović 78)

Odigrano ranije danas:

Čukarički - Napredak 1:0 (Todorović 36)

Donji Srem - Borac 0:1 (Ožegović 15)

Mladost - Jagodina 2:3 (Frajdej 12, Milosavljević 62. - Savković 24, Mihajlović 30, Lepović 40)

OFK Beograd - Vojvodina 0:0

Rad - Novi Pazar 1:0 (Đurić 76)

Radnički Kragujevac - Spartak 1:0 (Kovačević 55)

U poslednjoj utakmici 16. kola Radnički i Crvena zvezda igraju u nišu u ponedeljak od 16 sati.

Tabela: Partizan 39 bodova, Crvena zvezda 32, Čukarički 31, Vojvodina 30, Jagodina 24, Novi Pazar i OFK Beograd po 23, Mladost Lučani i Rad po 19, Spartak 18, Voždovac 17, Napredak, Donji Srem i Borac po 16, Radnički Niš 12, Radnički Kragujevac 10.

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.