Partizanu pauza dobrodošla, ali pakleni raspored tek sledi!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu pauza dobrodošla, ali ''pakleni'' raspored tek sledi!

Konačno će Miroslav Nikolić imati više vremena za rad na treninzima sa svojom ekipom, ali sve bi bilo mnogo bolje da je sinoć ostvarena pobeda nad Olimpijom.

Nova kriza ''drma'' Partizan. Posle dva uzastopna poraza pred svojim navijačima (od Albe u Evrokupu i sonoć od Olimpije u ABA ligi), u razmaku od samo četiri dana, crno-beli ponovo imaju i dodatni problem.

Neslavnim odlaskom Samjuelsa koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo da bude jedno od najvećih pojačanja, opet se pojavila velika praznina na centarskim pozicijama i taj problem će Partizan morati da reši tokom prvenstvene pauze koja je za njih već započela.

Kao što znate, zbog okupljanja nacionalnih timova na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, takmičenje u ABA ligi nastavlja se tek početkom decembra.

Prema tome, uprava Partizana će imati desetak dana da konačno završi posao oko toliko najavljivanog transfera Radeta Zagorca, ali i da reši pitanje koje je ostalo otvoreno posle suspenzije Samjuelsa.

Ipak, mnogo važnije je ono šta će Miroslav Nikolić za to vreme uspeti da uradi sa svojom ekipom, koja i dalje pokazuje brojne slabosti, pre svega u odbrani, a sinoć je i ofanziva bila bez rešenja tokom drugog poluvremena, pa je epilog svega neočekivan i bolan poraz od Olimpije (77-78).

Ono što dodatno brine navijače Partizana, jeste veoma težak raspored koji sledi posle pomenute pauze.

Crno-beli takmičenje nastavljaju gostovanjem ekipi Budućnosti 2. decembra, a tri dana kasnije idu u Litvaniju, na megdan Lijetuvos Ritasu u sedmom kolu Evrokupa.

Da sve bude teže, već 9. decembra u Beogradu će igrati protiv još jednog od kandidata za titulu u ABA ligi, zagrebačke Cedevite.

Utisak je da će ovi mečevi pokazati prave mogućnosti ekipe Partizana i trenera Nikolića. Bar neka od pobeda u tim mečevima dala bi nadu navijačima da dolaze bolji dani, a nastavak serije poraza bi produžio agoniju i verovatno doveo do novih promena.

-
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.