Partizanu i Radu po jedan meč bez publike

Izvor: Studio B, 15.Mar.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu i Radu po jedan meč bez publike

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan i Rad po jednom utakmicom igranja na domaćem terenu bez publike, dok Novi Pazar neće smeti da vodi navijače na naredna četiri gostovanja.

Pored toga, Partizan i Rad kažnjeni SU novčano sa po 500.000 evra zbog incidenata koji su se desili prošle subote.

"Klubovi imaju pravo žalbe na ovu odluku, ali ona ne odlaže izvršenje. To znači da će Partizan i Rad odraditi kazne već ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vikenda", rekao je Tanjugu komesar za takmičenje Superlige Branislav Delić. Partizan tako u subotu bez publike dočekati Jagodinu, a Rad će ugostiti OFK Beograd pred praznim tribinama.

On je dodao da je zbog incidenta koji se dogodio juče u Novom Pazaru na utakmici sa Vojvodinom, stadion Pazaraca suspendovan do daljnjeg do donošenja odluke o ovom slučaju. Prema njegovim rečima, to se očekuje u narednih nekoliko dana.

Delić je naveo i da je disciplinska komisija FSS zatražila da se izvrši vanredna kontrola stadiona Rada na Banjici. "Trebalo bi da se vidi da li ovaj stadion ispunjava uslove za dalje igranje. Proveru će izvršiti komisija za bezbednost FSS", zaključio je Delić.

Posle meča Partizan - Sloboda u subotu nekoliko navijača crno-belih preskočilo je zaštitnu ogradu i upalo na atletsku stazu kako bi se raspravili sa fudbalerima. Tom prilikom jedan od navijača fizički je napao mladog Lazara Markovića.

Na utakmici Rad - Novi Pazar na Banjici došlo je do međusobnog gađanja navijača dva kluba kamenjem i bakljama, zbog čega je drugo poluvreme kasnilo desetak minuta.

Do incidenata je došlo i na jučerašnjem meču Novi Pazar - Vojvodina, kada su navijači domaćih "topovskim udarom" gađali gostujućeg golmana Nemanju Supića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Rad bez publike, suspenzija Pazara

Izvor: Mondo, 15.Mar.2012

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan i Rad po jednom utakmicom igranja na domaćem terenu bez publike. Stadion Novog Pazara suspendovan, ne sme da vodi navijače na gostovanja.

Nastavak na Mondo...

Partizan i Radu bez publike, Novi Pazar bez navijača u gostima

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2012, 02:04

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je danas Partizan i Rad po jednom utakmicom na domaćem terenu bez publike, dok je stadion Novog Pazara suspendovan i taj klub neće smeti da vodi navijače na naredna četiri gostovanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.