Partizanu i Čika Mati po dve titule u Kupu Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Nov.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu i "Čika Mati" po dve titule u Kupu Srbije

SMEDEREVO - Beogradski Partizan i kragujevački „Čika Mata“ osvojili su po dve titule u gađanju vazdušnom puškom na drugom Kupu SS Srbije na strelištu u Smederevu.


Kod seniorki trijumfovala je ekipa crno belih predvođena pobednicom u pojedinačnoj konkurenciji Andreom Arsović. Najbolja juniorka bila je Piroćanka Tiha Todorović koja je ponovila uspeh iz prvog kupa.
Pobednica prvog Kupa SS Srbije Ivana Maksimović („Akedemija Maksimović“) nije učestvovala jer je u Nemačkoj na Bundes ligi. Njen klub Keveler pobedio je u trećem kolu sa 3:2  Hubertus Elsen a Ivana Maksimović je donela poen. Gađala je 397:397 sa Nadin Šiler, ali je imala deset centara u odnosu na na devet koliko je pogodila...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Arsovićevoj ozvaničen evropski rekord

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Nov.2013, 18:39

MOSKVA - Evropska strljačka konfederacije (ESK) saopštila je u Moskvi da je ozvaničila rezultat Andree Arsović, strelca Partizana  iz osnovnog dela vazdušnom puškom u finalu Svetskog kupa  početkom ovog meseca u Minhenu od 419,9 krugova za novi evropski rekord.. . .Srbija je ove godine dala...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.