Partizanu derbi, u finalu Kupa protiv Šapca

Izvor: N1 televizija, 16.Dec.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu derbi, u finalu Kupa protiv Šapca

U finalu vaterpolo Kupa Srbije za pehar će se boriti Šabac i Partizan.

Partizan je u derbiju slavio protiv Crvene zvezde 11:5.

Crvena zvezda je bila ravnopravan rival u prve dve četvrtine, ali je Partizan predvođen Rističevićem bio daleko bolji u drugom poluvremenu.

Rističević je za Partizan zabeležio devet, a Dobožanov >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za Crvenu zvezdu sedam odbrana. U Partizanu su najefikasniji bili Lazić, Tomić i Radonjić sa po dva gola, a u crveno - belom taboru je dva gola postigao Tankosić.

Šabac je do finala došao pobedom protiv Naisa 10:9 u duelu koji je rešen petercima. Početkom poslednje četvrtine je Nais poveo sa 5:4 pa je čak mogao i do dva gola prednosti, ali su loše odigrali napad sa igračem više. Na 6:6 je na minut i po do kraja izjednačio Bolović i tako doneo timu iz Niša. Na 47 sekudni do kraja Nais je vodio 7:6, a samo 24 sekunde do isteka meča Repanović donosi Šapcu produžetak.

Nais je podbacio u petercima, a Meski je za Šabac bio čovek odluke.

U timu Šapca najbolji je bio Repanović sa tri gola, dok je u Naisu prednjačio Petrović sa četiri.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.