Partizanovom užasu nema kraja: Stigla nova kazna crno-belima!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovom užasu nema kraja: Stigla nova kazna crno-belima!

Ova godina je baš loše počela po fudbalski klub Partizan.

Samo dan pošto je UEFA suspendovala jedan od najvećih srpskih klubova iz evropskih takmičenja, najavljena je i sankcija iz Fudbalskog saveza Srbije.

Prema pisanju "Novosti", Disciplinska komisija FSS izrekla je zabranu registrovanja novih igrača u periodu od tri meseca.

Razlog su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << neizmirena dugovanja prema Igoru Spasiću, nekadašnjem treneru u klubu, u iznosu od 8.294 evra i dugu prema BSK iz Borče (846.000 dinara), piše navedeni list. Kazna se ne odnosi na transfere igrača u drugove klobove, u zemlji i inostranstvu.

To, za početak, znači da crno-beli ne mogu da registruju Leandrea Tavambu, koji je danas stigao u Beograd.

Partizan ima pravo žalbe ali ona ne zadržava sprovođenje zabrane registrancije novih igrača.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pala blokada: Partizan platio 50.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2017, 14:26

Braza reakcija uprave crno-belih, sad pojačanja nesmetano mogu da se registruju..Kad se ima novca, onda je sve lakše. Onda i blokade padaju kao snoplje. Tako su rukovodioci Partizana brzopotezno „skinuli“ suspenziju koja je pretila da spreči registraciju novih igrača...MOZZART Sportu je u klubu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.