Partizanovo slavlje u avionu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 04:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovo slavlje u avionu (VIDEO)

MONDO vam donosi snimke slavlja u avionu koji je vraćao fudbalere Partizana iz Holandije nakon trijumfa nad AZ Alkmarom. Direktor častio šampanjcem!

"Još jednom ste obradovali i nas i celu Srbiju, nadamo se da ćemo nastaviti da se radujemo i na proleće", bila je poruka posade aviona koji je vratio fudbalelere stručni štab Partizana iz Holandije nakon trijumfa nad AZ Alkmarom 2:1, koja je širom otvorila vrata plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kada je "čelična ptica" poletela sa aerodroma Šipol u Amsterdamu, bio je to znak da generalni direktor Miloš Vazura iz torbe izvuče nekoliko flaša šampanjca, da se u stilu zalije pobeda.

Naravno, nije izostala ni pesma.

Evo kako je bilo u avionu:



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.