Partizanovo (ne)suđeno pojačanje napravilo sjajan spoj - Holivud i Barsa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovo (ne)suđeno pojačanje napravilo sjajan spoj - Holivud i Barsa! (foto)

Očigledno, ne bi mu ni trebalo postavljati pitanje gde bi želeo da nastavi karijeru posle Partizana, ako uopšte dođe u Humsku...

Do pre samo nekoliko dana izgledalo je da će ofanzivni vezista norveškog Stromsgodseta Tokmak Nguen postati novi fudbaler Partizana, pogotovo posle njegovog dolaska u Beograd i upoznavanja sa klubom iz Humske.

Međutim, u međuvremenu su se pojavili novi zainteresovani klubovi, pa u upravi Stromsgodseta ne samo da ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da spuste željeno obeštećenje od 400.000 evra, već su navodno čak dodatno i podigli sumu. Podsetimo, Partizan je nudio 150.000 evra i procente i za sada nije uspeo da ostvari svoju nameru.

Ipak, Nguenu ugovor ističe na leto, pa ako ove zime ne prihvati nijednu drugu ponudu, možda ga u junu ipak vidimo u Humskoj, u crno-belom dresu, kada pomenuta prepreka neće postojati.

A dok čekamo rasplet ove priče, njegov Instagram profil nam govori da je popularni ''Toki'' veliki navijač Barselone, ne sumnjamo da mu je san da jednog dana zaigra na ''Kamp Nou''.

Kao što vidite, u Barsinoj trenerci se pojavio i u - Holivudu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.