Partizanovo dete srušilo Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovo dete srušilo Partizan! (video)

Predvođeni fantastičnim Stefanom Aškovskim fudbaleri Novog Pazara "uzeli su meru" šampionu Srbije nanevši Partizanu prvi poraz posle više od devet meseci.

Aktuelni šampion Srbije doživeo je prvi poraz u domaćem šampionatu posle više od devet meseci pošto je u Novom Pazaru stradao od ruke momka koji je ponikao u Humskoj i koji se nalazi na pozajmici u ekipi Petra Kurćubića.

Novi Pazar je prvi put u svojoj istoriji savladao Partizan rezultatom 3:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (2:2) u izuzetno uzbudljivom susretu trećeg kola Superlige koji je obeležio fantastični Stefan Aškovski.

Golove pogledajte OVDE!

Novi Pazar - Zečević, Stevanović (od 76' Petar Pavlović), Vuković, Tintor, Kostić, Vusljanin, Šarac, Predrag Pavlović, Aškovski (od 81' Adrijano), Đalović, Radivojević (od 68' Obrovac)

Partizan - Ž. Živković, Stevanović, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Lukić, Ilić, Ninković, Grbić (od 58' Glavčić), Trujić (od 71' Golubović), Kojić (od 76' Šaponjić)

Kompletan tok susreta OVDE!

Činjenica da crno-bele za tri dana očekuje revanš susret u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa Steauom uticala je na odluku da Zoran Milinković u Novom Pazaru izvede maksimalno kombinovani sastav.

Uvodni minuti susreta nisu nagoveštavali da će domaćin uspeti da iskoristi to što je naspram sebe imao ekipu koja nijednom od početka sezona nije igrala u ovom sastavu.

Tokom prvih deset minuta viđena je po jedna solidna prilika na obe strane ali su uzbuđenja usledila tek nakon 13. minuta kada je Nikola Trujić postigao vodeći gol za Partizan. Povratnik u redove kluba iz Humske iskoristio je "otpadak" pred golom Novog Pazara i odbijenu loptu smestio iza leđa Zlatka Zečevića.

Vođstvo Partizana kao da je bilo signal da fudbaleri Novog Pazara krenu svim silama ka golu Živka Živkovića. Nepunih deset minuta trajao je šou Stefana Aškovskog koji je u periodu od 20. do 28. minuta iznudio dva jedanaesterca i postigao gol za Novi Pazar!

Prvi penal nad Aškovskim skrivio je Saša Lukić u 21. minutu, a precizan izvođač najstrože kazne bio je Predrag Pavlović. Samo pet minuta kasnije Aškovskog u šesnaestercu ruši Lazar Ćirković ali ovoga puta Živko Živković brani penal koji je izveo Vladimir Radivojević.

Partizan je između prvog i drugog penala za domaće imao dve sjajne prilike preko Nemanje Kojića i Nikole Trujića ali je rezultat ostao nepromenjem. Domaći su do totalnog preokreta stigli u 28. minutu nakon prodora Siniše Stevanovića i udarca glavom Stefana Aškovskog!

Usledio je nešto mirniji period igre bez mnogo uzbuđenja, a onda je u završnici poluvremena publika ponovo mogla da uživa. Fudbaleri Novog Pazara propustili su dobru priliku zbog brzopletosti Predraga Pavlovića a potom je usledila kazna.

Akcija u četiri poteza donela je Partizanu izjednačenje a strelac drugog pogotka bio je Nemanja Kojić nakon asistencije Petra Grbića. Partizan je do izjednačenja stigao u prvom minutu nadoknade vremena pa je na poluvremenu na snazi bio rezultat 2:2.

Prvih petnaest minuta drugog dela igre bila su lišena većih uzbuđenja pošto je samo prodor Miladina Stevanovića bio vredan pažnje ali je desni bek Partizana oklevao pa nije uspeo da uputi udarac ka golu.

Šou Stefana Aškovskog nastavljen je dvadesetak minuta pre kraja, tačnije u 72. minutu, kada Nemanja Kojić jeftino gubi loptu na sredini terena a domaći brzom kontrom stižu do izgledne prilike koju u gol pretvara junak današnje utakmice Stefan Aškovski.

Partizan do poslednjeg minuta nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol domaćih a valja izdvojiti samo prilike Nikole Ninkovića i Ivana Šaponjića viđene u poslednjih desetak minuta meča.

Branilac titule u subotu je prvi put poražen u Novom Pazaru i svakako da neuspeh uoči duela sa Steauom ne predstavlja dobru uvertiru za ono što će uslediti naredne srede.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan izgubio bodove, dobio mnogo više! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015

Prvi poraz koji su fudbaleri Partizana doživeli posle devet meseci sugurno je razočarao navijače kluba iz Humske ali neuspeh u Novom Pazaru treba gledati sa svetlije strane...Aktuelni šampion Srbije poražen je u domaćem šampionatu posle nešto više od devet meseci. Poslednji poraz u Superligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.