Partizanovo dete blista u Italiji, vreme je za veliku scenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovo dete blista u Italiji, vreme je za veliku scenu! (video)

Sjajno igra, sve je efikasniji i ako nastavi ovako, nema sumnje da ćemo ga sledeće sezone gledati i na mnogo višem nivou.

Tek što je postao punoletan prošle godine, Dušan Vlahović se iz Partizana preselio u Fiorentinu, sa kojom je potpisao ugovor do leta 2023. godine.

Iako je tokom ove sezone već upisao pet nastupa u Seriji A, mladi srpski napadač se još uvek ''kali'' u ''Primaveri'', u U19 timu Fiorentine.

Na 11 nastupa u ''Primaveri'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao je čak devet golova, a tom je dodao i još tri pogotka u tri Kup utakmice.

Juče je ponovo zablistao i odveo mladi tim Fiorentine na prag osvajanja Kupa Italije u U19 konkurenciji.

U prvoj utakmici finala Kupa, Fiorentina je dočekala ekipu Torina i trijumfovala rezultatom 2:0, a oba gola postigao je Vlahović - najpre u 45, a onda i u 77. minutu utakmice.

Revanš je 12. aprila u Torinu.

-

Fiorentina pokonała wczoraj w pierwszym finale Primavera Tim Cup zespół Torino 2:0! Obie bramki dla Violi zdobył Dušan Vlahović. Rewanż 12.04 w Turynie. #włoskarobota #PrimaveraPL https://t.co/2ycY1GrgWk

— ACF Fiorentina Polska (@acfviola_pl) April 6, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZANOVO DETE DOMINIRA U ITALIJI: Golovi u Kupu, ligi, vreme je za veliku scenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019

Srbin pruža odlične partije...Dušan Vlahović, talentovani napadač Fiorentine, igra odlično za mladi tim "Viole", a pored sjajnih partija u Primaveri doveo je svoj tim na korak od osvajanja kupa...U finalu kupa za igrače do 19 godina igraju se dve utakmice, a juče je Fiorentina dočekala Torino...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.