Partizanovi specijalni gosti na derbiju, Jug je već zagrmeo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 20:05

Partizanovi specijalni gosti na derbiju, Jug je već ''zagrmeo''! (foto)

Dodatni vetar u leđa ekipi Partizana u večerašnjem derbiju.

U 20 časova počinje polufinalni meč Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde u Humskoj, a pola sata ranije - iznenađenje za sve pristalice Partizana!

Na atletsku stazu izašli su košarkaši Partizana, predvođeni trenerom Trinkijerijem i kapitenom Veličkovićem, koji su već uspeli da dodatno podgreju atmosferu, posebno na južnoj tribini.

Foto: Darko Gajić/Sportske.net

-





-

-

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pršti na terenu, umalo tuča, tribine gore, ali pogledajte kakva je ekipa u loži! Osmesi na sve strane! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

I bivši i sadašnji, sa jedne, druge, treće strane....Na terenu sve veća nervoza, umalo je došlo i do tuče kada je Gobeljić odgurnuo Zdjelara prilikom izvođenja auta u 37. minutu, a par minuta ranije na južnoj tribini velika bakljada...Foto: Sportske.net/Darko Gajić..U nastavku pogledajte ko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.