Partizanovi klinci deklasirali Megu – Savo Drezgić blistao sa indeksom 45

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 15:58

Partizanovi klinci deklasirali Megu – Savo Drezgić blistao sa indeksom 45

Mladi košarkaši Partizana deklasirali su Megu 91:59 u meču prvog kola juniorskog turnira Evrolige, koji se igra u Beogradu.

Crno-bele do prvog tirjumfa predvodio je fenomenalni Savo Drezgić, koji je za 24 minuta igre bio na korak od dabl-dabl učinka.

Drezgić je meč završio sa 24 poena (5/6 igrem, 3/5 za tri), uz šest skokova, osam asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet ukradenih lopti.

Sve to donelo mu je indeks korisnosti 45.

Pored njega dvocifreni su bili još Aleksandar Goljović sa 15 poena, Uroš Danilović sa 10, a Jovan Ićitović dodao je devet koševa.

U ekipi Mege prednjačio je Ognjen Srzetić sa 12 poena, dok su po 11 ubacili Ognjen Nikolić i Aleksandar Vojinović.

Partizan u narednom kolu igra protiv igra protiv Barselone u subotu od 11 sati, dok se Mega sastaje sa Hapoelom iz Tel Aviva istog dana samo dva sata ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Juniori Partizana ubedljivo pobedili Megu na startu ANGT turnira Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024

Mladi košarkaši Partizana pobedili su danas ekipu Mege rezultatom 91:59 u meču prvog kola kvalifikacionog ANGT turnira juniorske Evrolige u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.