Partizanovi igrači zanemeli

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 21:38

Partizanovi igrači zanemeli

Košarkaši Partizana doživeli su još jedan veliki šok u kratkom vremenskom razdoblju.

Nakon bolne eliminacije od Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige (ispustili +18 za plasman na fajnal-for u Kaunasu), ove večeri su u Beogradu poraženi do Studentskog centra rezultatom 84:83 u prvom meču četvrtifinala plej-ofa ABA lige.

Ponovo su crno-beli imali dobijen meč, ali su ispustili 77:70 u poslednjih par >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta i dozvolili da dođu na rub kraja sezone za njih.

U kakvom se stanju nalazi ekipa najbolje oslikava podatak da nijedan igrač Partizana nije želeo da izađe pred medije posle ovog poraza.

Svi su samo prošli pored predstavnika medija, sklanjali pogled, a neki od njih su samo kratko rekli:

"Drugi put".

Taj drugi i potencijalno poslednji put ove sezone mogao bi da bude u četvrtak u Podgorici kada će Studentski centar biti domaćin.

U četvrtfinalu ABA lige igra se na dve pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.