Partizanove bebe zgazile Lacio i Romu!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanove bebe zgazile Lacio i Romu!

Kadeti Partizana napravili ogroman uspeh trijumfom na prestižnom Širea kupu u Italiji. Najbolji Živković i Arsenijević

Baš dobra generacija!

Kadeti Partizana, dečaci rođeni 1996. godine i mlađi, pobedili su na prestižnom turniru Širea kup u Italiji. Crno-beli su, predvođeni trenerom Ilijom Zavišićem, na putu do trofeja nadmoćno savladali sve protivnike: dva italijanska nižerazredna kluba, dva puta Lacio, Inter i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u finalu vršnjake iz ekipe Roma.

Lacio je pao prvi put u razigravanju po grupama rezultatom 3:1, da bi crno-beli u prvom meču nokaut faze istim rezultatom pobedili Inter. U polufinalu ponovo je oboren Lacio sa 2:0, a onda je pred 6.000 gledalaca na stadionu u gradu Materi ostvarena pobeda od 3:1 nad Romom. Svi golovi pali su između 26. i 41. minuta, a strelci za Partizan bili su dva puta Arsenijević i Živković.

Kadeti Partizana osvajali su kup posvećen legendarnom fudbaleru Juventusa i reprezentacije Italije Gaetanu Širei 2004. i 2005. godine, a tada su nosioci igre bili fudbaleri rođeni 1988. i 1989. godine.

Lazara muči povreda

Prvotimac Partizana Lazar Marković napustio je pripreme crno-belih na Tari kako bi u Beogradu bio podvrgnut detaljnim pregledima zbog povrede trbušnog zida.

- Marković je na pregledima u Beogradu, ali se pokazalo da je sve u redu. Iskreno, nadamo se da nije ništa ozbiljno, s obzirom na to da je on propustio završnicu prošle sezone upravo zbog istog problema - izjavio je trener crno-belih Vladimir Vermezović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.