Partizanovci u centru pažnje, Tavamba za Milojev košmar, Nemanja Nikolić se raspucao! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2021, 20:43

Partizanovci u centru pažnje, Tavamba za Milojev košmar, Nemanja Nikolić se raspucao! (video)

Veoma zanimljiv vikend u Saudijskoj Arabiji.

U tamošnjoj Premijer ligi odigrani su mečevi 11. kola, a našu najveću pažnju izazvale su dve današnje utakmice u kojima su glavni akteri bili igrači koje odlično poznajemo sa ovdašnjih terena.

Najpre je Al Raed igrao nerešeno, 2:2 sa ekipom Al Kadisije, a dvostruki strelac za domaći tim bio je bivši napadač Partizana i Spartaka Nemanja Nikolić. Pogađao je u 15. i 41. minutu za vođstvo Al Raeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 2:0, ali je u nastavku gostujući tim uspeo da poravna rezultat.

U samom finišu meča, drugi žuti karton dobio je još jedan bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić, pa je Al Raed meč završio sa igračem manje na terenu.

Za iznenađenje dana pobrinuo se Al Tavon, koji je kao gost savladao drugoplasirani Al Ahli sa ubedljivih 3:0.

Trener domaćih Vladan Milojević je od prvog minuta računao na Ljubu Fejsu i Marka Marina, ali mu to nije pomoglo protiv raspoloženih gostiju, čiji napad je predvodio bivši napadač Partizana Leandre Tavamba.

Upravo je Tavamba postavio konačan rezultat i praktično rešio pitanje pobednika već u 45. minutu meča.

Al Ahli je i pored poraza ostao na drugom mestu na tabeli, sa dva boda manje od Al Hilala, a Al Tavon je sada na šestom mestu sa 17 bodova, pet manje od večerašnjeg rivala.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.