Partizanovci, njemu treba da NAPUNITE mrežu!

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovci, njemu treba da NAPUNITE mrežu!

Juventus pozajmio svog golmana, Rumuna Laurencija Braneskua škotskom klubu Kilmanrok, verovatnom protivniku Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: Guliver/Getty images/Gabriel Rossi ilustracija

Ovaj 25-godišnji rumunski golman je prvo novo lice u škotskom klubu od dolaska Anđela Alesija za trenera. Inače, Alesio je bio pomoćnik Antonija Kontea u Juventusu od 2011. do 2014. godine.

Branesku je od dolaska u Juventus stalno na pozajmicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bio je u litvanskom Žalgirisu, mađarskom Haladasu, kiparskoj Omoniji, potom bukureštanskom Dinamu, a prošle sezone branio je u hrvatskoj Gorici.

Svojevremeno je bio golman mlade reprezentacije Rumunije.

U Juventus je došao kada mu je bilo 16 godina, ali do danas nije debitovao za prvi tim. Moraće da sačeka bar još jednu sezonu, jer ga je italijanski klub prosledio na pozajmicu škotskom Kilmanroku, potencijalnom (i verovatnom) protivniku Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Škotskom klubu bio je neophodan golman jer se Danijel Bakman vratio u Votford.

Kilmanrok u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv velške ekipe Konah Kvej Nomads.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizane, čuvaj se, prepreka je golman Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019

Partizan čeka rivala u Evropi, ali čini se da se on već nazire...Kilmarnok u drugoj rundi, u četvrtak, odnosno sedam dana kasnije, treba da eliminiše velški Konah Kvej, ali čini se da su Škoti apsolutni favoriti, ne samo jer dolaze iz jače lige...Meč u Velsu neće biti na stadionu domaćina...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.