Partizanovci licitirali, POMOZIMO malom Dušanu!

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovci licitirali, POMOZIMO malom Dušanu!

Na splavu "Zappa barka" u Beogradu održana je humanitarna licitacija dresova Partizana. Sportisti kupovali za malog Dušana Todorovića.

Foto: FK Partizan

Četvorogodišenjem Dušanu Todoroviću vratio se tumor i hitno mu je potrebna operacija. Za nju je neophodno skupiti 200.000 evra. Tim povodom je u subotu na splavu "Zappa barka" u Beogradu održana humanitarna aukcija dresova Partizana.

Asovi crno-bele porodice Novica Veličković, Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ilić, Nemanja R. Miletić, Ognjen Ožegović, Zoran Tošić, Bojan Butulija, Darko Stevanović i svi ljudi dobre volje licitirali su i kupovali dresove.

View this post on Instagram

Dodji i ti! Podrži aukciju i kupi dres tvojih omiljenih fudbalera Partizana i pomozi Dušanu Todoroviću da ode u Španiju na lečenje i opet pobedi kancer koji je u odmakloj fazi! Upoznaj Sašu, Bambija, Nemanju, Šehu.... daj najveću cenu na aukciji i stigni prvi do cilja sa malim Dušanom! 
Subota 18h splav Zappa Barka (drugi splav do Brankovog mosta)
#podrzizivot #crnobelaporodica

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Sep 6, 2018 at 11:02am PDT

View this post on Instagram

Nas drugar Dušan je dočekao fudbalere i kosarkaše Partizana! Požuri, čekamo te na aukciji!!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Sep 8, 2018 at 9:35am PDT

Ovom prilikom skupljeno je oko 600.000 dinara

Foto: FK Partizan

Dušanu je svaki minut dragocen, pozivamo sve koji mogu i žele da uplatom novca na odgovarajući žiro računpomognu da se Duki oporavi i pobedi opaku bolest.

View this post on Instagram

Licitiramo za malog Dušana! Prvi dres na licitaciji je kupio kapiten Partizana Saśa Ilić i poklonio ga je malom Dukiju! Dres Ivana Tomića iz sezone 96/97! Pomozi i ti,uplati na žiro račun sa slike! Potrebno je sakupiti 200 000 evra u narednih sedam dana...Pomozimo!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Sep 8, 2018 at 10:31am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.