Partizanova očajna uvertira za Mančester, Zvezda ostala na plus 7! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova očajna uvertira za Mančester, Zvezda ostala na ''plus 7''! (video)

Partizanov zaostatak za Crvenom zvezdom sada je već ogroman i pored nedavne pobede u derbiju, a igra Miloševićevog tima je u poslednje vreme, po povratku iz Kazahstana, postala alarmantna.

Prvenstvena pauza ništa nije pomogla ekipi Partizana.

Očekivala se reakcija crno-belih posle šokantnog poraza od Voždovca na svom terenu (1:2), a umesto toga, ekipa Sava Miloševića doživela je još jedan poraz.

Ovoga puta, ceo plen protiv crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvojila je ekipa Mladosti iz Lučana, koja je na svom terenu, u meču 12. kola slavila sa 1:0.

Prvo poluvreme izgledalo je kao klasično otaljavanje posla od strane fudbalera Partizana, koji su imali inicijativu, ali ona je bila previše ''mlaka'', bezopasna po gol rivala, koji se bez problema branio i odbranio.

Najbolju priliku u tom delu igre imao je Nemanja Miletić, koji je u 35. minutu traljavo šutirao iz izgledne pozicije sa petnaestak metara, a u nastavku su nešto konkretniji bili Zoran Tošić i Umar Sadik, ali ni oni nisu bili dovoljno precizni.

I kada je izgledalo da Partizan pojačava pritisak i da je bliži golu, u 77. minutu Mladost dolazi do svoje prve prave prilike na ovoj utakmici i uspeva da je iskoristi. Leković je sa leve strane uputio centaršut na drugu stativu, gde se nalazio Lazar Jovanović, koji sa oko pet metara šalje loptu u mrežu nemoćnog i statičnog Nemanje Stevanovića - 1:0.

Pokušao je trener Partizana Savo Milošević uvođenjem Đorđa Ivanovića da u finišu učini nešto više, ali ni to nije donelo rezultat, domaći su uspeli da sačuvaju minimalnu prednost i ostvare vrednu pobedu.

Imao je Partizan još sedam minuta nadoknade vremena da stigne bar do remija, ali danas je izgledalo da crno-beli ne bi dali gol ni da se igralo još 90 minuta. Bilo kako bilo, veoma loša uvertira za četvrtak i duel sa Mančester junajtedom.

Mladost: Zečević, Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković, B. Milošević, Jovanović Tanko od 94.), Pavlović, Eliomar (Pešić od 89.), Radivojević (Sinđić od 84.), Odita.







Partizan: Stevanović, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar (Suma od 63.), Šćekić, Tošić, Natho, Asano (Lakčević od 72.), Sadik (Ivanović od 83.).

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Grobari'' danas traže krivce u svojim redovima (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Partizan je danas ličio na ekipu iz nekog ranijeg, ne tako davnog perioda...Ako su posle poraza od Voždovca crno-beli imali primedbi na suđenje, današnji poraz u Lučanima bio je plod isključivo bezidejne, bezvoljne i neefikasne igre ekipe Sava Miloševića...Mladost je iz jedine prave prilike postigla...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.