Partizanova nula protiv Spartaka u Kuli, Stojković još jednom odbranio penal

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova nula protiv Spartaka u Kuli, Stojković još jednom odbranio penal

Fudbaleri Partizana učinili su veliki korak unazad u borbi za titulu. Duel 12. kola sa subotičkim timom završen je bez golova.

Bunker Spartaka ostao je neprobijen čitavih 90 minuta, čak su Subotičani, koji i dalje igraju kao podstanari u Kuli, bili ravnopravan takmac u prvom poluvremenu.

Pretposlednja ekipa na tabeli imala je priliku da dođe u vođstvo iz penala u 32. minutu, ali je Vladimir Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << spasao Partizan sjajnom odbranom. Jedanaesterac nije iskoritio Čečarić, pošto je Aleksandar Šćekić đonom startovao u jedanaestercu na Nemanju Glavčića.

Partizanov golman, podsetimo, odbranio je jedanaesterac i igraču novosadskog Proletera Mirosavljevu, kada su "crno-beli" na "Karađorđu" pobedili s 1:0 u prvenstvu.

Nedugo zatim Spartak je tražio da sudija još jednom pokaže na belu tačku. Stojković se u trci za loptu pred svojom mrežom sudario s Tekijaškim

Drugih 45 minuta prošli su u znaku šuteva preko gola domaćih.

Tim Bate Mirkovića ovim kiksem je četvrtoplasiran sa 25 poena, iznad njega su Čukarički, Radički iz Niša i Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.