Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 18:30

Partizanova deca blistaju u Letoniji

Šampionat Letonije je u punom jeku. 
Odigrano je ukupno 20 kola, a na vodećim pozicijama na tabeli su prvoplasirana Riga sa 49 i RFS na drugom mestu sa 48 osvojenih bodova.
U ta dva kluba veoma važne uloge imaju srpski fudbaleri, svojevremeno ponikli u Partizanu.
Iskusni vezista Miloš Jojić je član Rige postao u februaru ove godine, posle rastanka sa Partizanom i šestomesečne pauze. Ove sezone je na 19 odigranih mečeva u letonskoj ligi postigao pet golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uz četiri asistencije.
Drugoplasirani RFS je jedina još uvek neporažena ekipa koja je u 20 kola upisala 14 pobeda i 6 remija. Najzaslužniji za takav učinak je 23-godišnji srpski napadač Andrej Ilić koji je prvi strelac lige sa 12 postignutih golova, a uz to ima i šest asistencija na 20 odigranih mečeva.
Ilić je u RFS stigao iz Javor Matisa pre dve godine, prethodno je igrao i za Napredak, a kao i Jojić je u mlađim kategorijama igrao u Partizanu.
Ilićev saigrač u RFS-u je i nekadašnji član Metalca i Javora, 30-godišnji vezista Stefan Panić koji je ove sezone na 19 odigranih mečeva postigao četiri gola, uz tri asiste

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.