Partizanova četvrta u nizu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova četvrta u nizu! (video)

Crno-beli ređaju pobede u ABA ligi.

U utakmici 12. kola ABA lige, ekipa Partizana večeras je u ''Štark Areni'' savladala Igokeu rezultatom 89:73.

Ovo je crno-belima deveti trijumf od početka sezone, a Igokea je na začelju tabele sa samo dve pobede i 10 poraza.

Gosti su večeras došli u Beograd sa samo desetoricom igrača u svom rosteru, ali su znatno bolje odigrali uvodne minute utakmice i poveli sa 7:0 i 9:2.

Partizan je u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog kvartala polako topio rezultatski zaostatak i tek u finišu prve četvrtine okrenuo na 21:16.

Sredinom druge deonice, Igokea prilazi na poen zaotatka (33:32), potom je i izjednačila na 35:35, ali onda sledi Partizanova serija 9:0, za miran odlazak crno-belih na poluvreme.

Prišla je Igokea i tokom treće četvrtine na 52:50, ali više od toga nije mogla u ovom meču. Partizan je do kraja rutinski odradio posao, razlika je išla i do ''plus 19'' (79:60) i nikakve neizvesnosti više nije bilo.

Markus Pejdž je večeras bio najraspoloženiji, upisao je 19 poena (trojke 5/6), a pratio ga je Janković sa 16 poena.

Kod gostiju Dorel Rajt 15 poena, po 13 su upisali Talić i Grin, a bivši centar Partizana Đorđe Gagić je meč završio sa šest poena i tri skoka.

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.