Partizanov srednjoškolac presrećan posle prvenca, ima velike ambicije za nastavak sezone

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov srednjoškolac presrećan posle prvenca, ima velike ambicije za nastavak sezone

Najbolji mogući debi pred domaćom publikom za 16-godišnjeg Filipa Stevanovića.

Filip Stevanović još nije napunio 17 godina, ali je već upisao svoj prvi gol u dresu Partizana. Pogodak protiv Konas Kija i proslava gola na jugu su mu ispunjenje sna, a ostale želje se znaju.

Trener Savo Milošević čestitao mu je na postignutom golu, ali je istakao da nema ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više posebno da mu čestita jer ga smatra standardnim članom prvog tima.

A kako je bilo ovom srednjoškolcu na evropskom debiju u Beogradu?

"Ništa specijalno, nisam imao tremu jer imam veliku želju za dokazivanjem. Zahvalan sam stvarno celom stručnom štabu na ukazanoj šansi i celoj ekipi sto me opuštaju svakim danom sve više i više, na utakmicama pogotovo.

Želja kao napadaču mi je, naravno, da postižem golove i da ekipa pobeđuje. Eto, sinoć se zadesila takva prilika koju sam morao da iskoristim. Naravno, proslava gola na jugu mi je oduvek bila želja kad postignem prvenac u Partizanu
", kaže Stevanović.

Bilo je čestitki?

"Čestitali su mi svi, naravno. Porodica, saigrači, treneri, prijatelji, stvarno sam presrećan", rekao je Filip.

Nije bilo lako igrati protiv velških poluamatera. Fudbal slabo znaju, ali su jaki i vrlo motivisani, čime su uspeli da odole Partizanu u prvom poluvremenu.

"Ušli smo u meč znajući da samo u jednom segmentu mogu možda da nam pariraju, a to je fizički , videli ste i sami...U prvom meču je bilo dosta teže, nismo toliko znali o protivniku. Pored toga, uslovi koje imamo u Beogradu se ne mogu porediti, tako da ima svega...Najbitnije da smo ih se rešili", kaže kroz smeh Stevanović.

Sezonu kod kuće je počeo golom, kakve su želje za nastavak?

"Želje su kvalifikovanje u Ligu Evrope i dupla kruna", kratko i jasno kaže mladi igrač crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Oduvek sam maštao o tome kako gol proslavljam na jugu

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2019

Partizanov tinejdžer Filip Stevanović u četvrtak je postigao svoj prvi seniorski pogodak, u pobedi nad Konahs Kvejem sa 3:0. Ovaj 16-godišnji ofanzivac je dan posle meča istakao da će mu to biti motiv više da nastavi da napreduje. Kvota u MaxBetu na pobedu Javora protiv Radničkog u Nišu je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.