Partizanov raspored: Prvo u Bernu, sa Dinamom bez publike

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov raspored: Prvo u Bernu, sa Dinamom bez publike

Dvomeč sa Skenderbegom u drugoj polovini oktobra i početkom novembra

Prva prilika za bodove na evropskoj sceni ove sezone ukazaće se Partizanu u Bernu. UEFA je, odmah posle žrebanja grupa, napravila i raspored utakmica Lige Evrope, na osnovu kojih je poznato da će prvak Srbije takmičenje u Grupi B početi na gostovanju Jang Bojsu.

Prvu utakmicu u Beogradu ekipa Miroslava Đukića igraće 28. septembra protiv Dinama iz Kijeva, tima iz prvog šešira. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I to, kako sad stavri stoje, pred praznim tribinama, jer je Parnom valjku ostalo da odradi još jedan meč suspenzije zbog dešavanja na susretima protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uz napomenu da su iz Humske 1 najavili žalbu, pa se nadaju da će UEFA da je uvaži i dozvoli navijačima da uživo gledaju susret sa Ukrajincima.

U Partizanu su se nadali da bi baš taj prvi meč na svom stadionu mogli da igraju protiv Skenderbega, kako ne bi bilo povoda za nove incidente, međutim, voljom žreba odlučeno je da u dva vezane runde, trećoj i četvrtoj, Saša Ilić i drugovi odmere snage sa predstavnikom Albanije.

Za 23. novembar zakazan je duel sa Jang Bojsom kod kuće, kad će se pred Grobarima pojaviti i nekadašnji reprezentativac Miralem Sulejmani, dok poslednji susret grupne faze, možda vredan i proleća u Evropi, crno-beli igraju 7. decembra u Kijevu

RASPORED GRUPE B LIGE EVROPE

Prvo kolo, 14. septembar:

Dinamo Kijev - Skenderbeg

Jang Bojs - Partizan

Drugo kolo, 28. septembar:

Partizan - Dinamo Kijev

Skenderbeg - Jang Bojs

Treće kolo, 19. oktobar:

Skenderbeg - Partizan

Dinamo Kijev - Jang Bojs

Četvrto kolo, 2. novembar:

Partizan - Skenderbeg

Jang Bojs - Dinamo Kijev

Peto kolo, 23. novembar:

Skenderbeg - Dinamo Kijev

Partizan - Jang Bojs

Šesto kolo, 7. decembar:

Dinamo Kijev - Partizan

Jang Bojs - Skenderbeg

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.