Partizanov prvi trening u Beleku VIDEO

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov prvi trening u Beleku VIDEO

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening na pripremama u Beleku.

Posle celodnevnog puta u ponedeljak 13. januara 2020. godine ekspedicija Partizana je stigla u već poznati kompleks hotela Sueno golf u Beleku.

Posle timske večere fudbaleri su imali kratak sastanak sa stručnim štabom, šefom Savom Miloševićem kao i sportskim naučnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prof. Markom Stojanovićem koji im je predstavio plan priprema u periodu od 13-27.januara.

U prijatnom ambijentu sa temperaturom ne većom od deset stepeni celzijusa, crno-beli su otpočeli prvi trening podeljeni u dve grupe, igrači u teretani, a golmani na obližnjem terenu.

Posle jutarnjeg treninga sledi ručak u 12 sati i 30 minuta, potom obavezan odmor od 13 – 15 časova, a potom i popodnevni trening u 16:30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.