Partizanov prvi rival u Ligi Evrope pao u 96. minutu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov prvi rival u Ligi Evrope pao u 96. minutu (VIDEO)

Fudbaleri Partizana će prvi meč u Ligi Evrope da igraju u Humskoj protiv AZ Alkmara. Holandski klub je doživeo prvi neuspeh u domaćem prvenstvu. Poražen je na gostovanju u Arnemu protiv Vitesea – 2:1.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Vodio je AZ pogotkom Kupmajnersa u 33. minutu iz penala, ali u nastavku susreta preokret žuto-crnih. Prvo je Slovenac Matavž izjednačio u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi u šestom minutu sudijske nadoknade Matus Bero doneo tri boda domaćinu iz jedanaesterca.
Podsetimo, Partizan i AZ Alkmar će igrati 19. septembra u Humskoj samo pred klincima. Crno-beli imaju još jedna meč bez prisustva navijača zbog incidenata na susretu protiv turske Malatije.
Klub iz Humske je u plej-ofu bio bolji od Moldea, dok je Alkmar eliminisao Antverpen i stigao do grupne faze drugog po rangu evropskom takmičenju.
Srpski reprezentativac Dušan Tadić je bio raspoložen u nedelju popodne. On je postigao gol i imao dve asistencije u pobedi Ajaksa u Roterdamu protiv Sparte sa 4:1.


PROMENA Evo konačnog rasporeda Partizana u Ligi Evrope


The post Partizanov prvi rival u Ligi Evrope pao u 96. minutu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.