Partizanov plan: Makabi, Fener, pa AEK pred navijačima

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov plan: Makabi, Fener, pa AEK pred navijačima

Crno-beli uskoro ulaze u svoj novi dom i tamo će obaviti veliki deo posla u pripremi za takmičarsku 2019/20.

KK Partizan počeo je u ponedeljak pripremu za novu sezonu.

Pod vođstvom šefa stručnog štaba Andree Trinkijerija, crno-beli od danas treniraju u zemunskom Sportskom centru "Master", dok će sledeće nedelje definitivno ući u svoj novi dom, Štark arenu.

Do kraja avgusta, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << italijanskog stručnjaka radiće u trenažnoj sali najveće dvorane, a pre svoje prve takmičarske utakmice u njoj imaće niz provera.

Za početak, uvodni kontrolni meč crno-beli odigraće u Kraljevu 31. avgusta, protiv tamošnje Sloge. Taj meč biće otvoren za javnost, jer će domaćin na taj način obeležiti 70 godina postojanja.

/Partizanova pojačanja su tu: Tomas, Volden, Pejners/

Trinkijerijeva ekipa odigraće sledeću pripremnu utakmicu 5. septembra, protiv Darušafake, dok će 7. i 8. septembra učestvovati na turniru MEZ Poljska, u Vroclaveku. Tamo će rivali crno-belima biti Makabi i Arka, takođe učesnike Evrokupa.

Sredinom narednog meseca, 14. i 15. septembra, Partizan će igrati u Klužu na turniru istoimenog domaćina (koji vodi Duško Vujoševića), na koji će doći i Fenerbahče i Mornar Bar.

Četiri dana kasnije, 19. septembra, crno-beli u Beogradu igraju otvoreni meč protiv AEK-a iz Atine i biće to poslednja provera pre Superkupa ABA lige u Zagrebu (26-29. septembar).

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa. Nedelju dana kasnije, crno-beli će u Štark areni dočekati Tofaš, na Novom Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.