Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 08:31

Partizanov „pakleni“ plan za leto

Ova sezona tek ulazi u završnu fazu, ali se već prave planovi za narednu.
Uprava Partizana ne čeka skrštenih ruku naredno leto, naprotiv, već su krenuli sa radom kada je u pitanju pronalazak pojačanja koja bi mogla da dođu među crno-bele i dobrano pojačaju konkurenciju u timu.
Čuveni hrvatski trener Aco Petrović je u emsiji posvećenoj AdmiralBet ABA ligi rekao da su Partizanu potrebni Vanja Marinković, Vladimir Lučić i Mario Hezonja i da bi ih već ovog trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << „zatvorio“ za narednu sezonu.
Vanja Marinković, Vladimir Lučić, and Mario Hezonja together in the ⚫️⚪️…
Sounds interesting, doesn’t it.
Let’s hear you @PartizanBC fans, who would be your first picks for the next season? 🤔
Watch the newest episode of AdmiralBet #ABATalks on YouTube now!
📺 🔗… pic.twitter.com/kxwXoDOZVF

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) February 26, 2024

Koliko je to realno veliko je pitanje? Kao najsigurnija opcija deluje povratak Vanje Marinkovića kome ovog leta ističe ugovor sa Baskonijom i biće slobodan u izboru nove sredine. Nekadašmnji kapiten juče je posle utakmice sa reprezentacijom Srbije protiv Gruzije istakao da navijači Partizana prave najbolju atmosferu u Evropi, tako možda nagovestio svoj povratak u redove srpskog evroligaša.
Krilo Bajerna Vladimir Lučić želja je crno-belih u svakom trenutku. Još jednom nekadašnjem kapitenu ugovor sa Bajernom ističe na leto 2025, godine, ali će sporski direktor Partizana Zoran Savić već po isteku sezone pokušati da ubedi miljenika navijača da se vrati u Humsku.
Mario Hezonja blista u Realu sa kojim brani evropsku titulu, ali prema informacijama iz Španije nije baš najsrećniji u Madridu, a ugovor sa „kraljevskim“ klubom mu ističe na kraju sezone. Poznato je da hrvatski reprezentativac ima veoma dobar odnos sa pristalicama crno-belih, a od ranije postoji želja čelnih ljudi šampiona AdmiralBet ABA lige da Hezonja obuče dres bivšeg prvaka Evrope.
Danas se iz Grčke pojavilo još jednom vrhunsko ime na listi Partizanovih želja. U pitanju je jedan od najboljih igrača vicešampiona Evrope Olimpijakosa Amerikanac Ajzea Kenan kome takođe po završetku sezone prestaje saradnja sa crveno-belima.
Pored Partizana, za najboljeg šutera Olimpijakosa zainteresovani su Virtus, Makabi i Efes.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.