Partizanov kamp od 24. juna

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov kamp od 24. juna

Partizan MT:S uspešno je završio sezonu 2012/2013 i već od ponedeljka na specifičan način želi da zakorači pripreme za narednu takmičarsku godinu.
(FOTO: KK Partizan)
Klub iz Humske će organizovati košarkaški kamp u periodu od 24. juna do 5. jula u hali Pionir.
Treninge će voditi prvi asistent Duška Vujoševića, Velimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gašić, kao i treneri mlađih selekcija crno-belih.
Klub iz Humske pozvao je  sve zainteresovane mlade i perspektivne igrače da dođu u ponedeljak, 24. juna u halu Pionir na prvi trening koji počinje u 20 časova.
Prvi susret će ujedno biti i prijava učešća. Kamp će okupiti igrače rođene 1995. godine i mlađe, a cilj je da se stekne uvid u njihov kvalitet koji u perspektivi mogu biti deo prvog tima aktuelnog šampiona Srbije i Jadrana.
Kampu će prisustvovati i mlađe selekcije Partizana, a treninzi će biti u istom terminu svakog dana do 5. jula sa početkom u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan organizuje besplatan kamp za nove košarkaške talente

Izvor: Blic, 22.Jun.2013, 00:12

Košarkaški klub Partizan organizovaće besplatni kamp od 24. juna do 5. jula za sve mlade igrače, a treninge će voditi prvi pomoćnik trenera seniorske ekipe Duška Vujoševića, Velimir Gašić...Klub iz Humske će organizovati kamp i treninge u beogradskoj hali "Pionir", a pozvani su svi mladi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.