Partizanov grb na Tviter profilu Trinkijerija, crno-beli imaju novog trenera

Izvor: RTS, 31.Okt.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov grb na Tviter profilu Trinkijerija, crno-beli imaju novog trenera

Italijanski košarkaški trener Andrea Trinkijeri dogovorio se sa upravom Partizana i pristao da bude novi trener crno-belih. On je na svom Tviter profilu već postavio grb beogradskog kluba.
Posle razmišljanja i konsultacija sa porodicom, Trinkijeri je pristao da sedne na klupu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trofejnog beogradskog kluba.

Da je dogovor praktično postignut pokazuje i gest Trinkijerija, koji je u sredu za svoju profilnu sliku na Tviteru postavio grb Partizana.
Očekuje se da se promocija Trinkijerija održi u četvrtak. 
Debi bi trebalo da ima u nedelju u Sremskoj Mitrovici, kada Partizan gostuje kod Mege, koja nema poraz posle pet kola ABA lige. 
Italijanski stručnjak će na klupi naslediti Nenada Čanka, koji je podneo ostavku zbog pet poraza u nizu, dok će ekipu večeras na gostovanju kod Turk Telekoma u Evrokupu voditi Aleksandar Matović.
Poznati stručnjak ranije je vodio Bamberg, Uniks, Kantu, Veroli, Kazertu i reprezentaciju Grčke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRINKIJERI DOVODI I POJAČANJA: Evo koja dva igrača su na meti Partizana

Izvor: Kurir, 31.Okt.2018

Novi trener košarkaša Partizana od četvrtka će biti Italijan Andrea Trinkijeri, koji je osim trogodišnje saradnje sa crno-belima dogovorio i značajna pojačanja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.