Partizanov debitant: Sve mi je prošlo kroz glavu

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 14:42

Partizanov debitant: "Sve mi je prošlo kroz glavu"

Mlado levo krilo Partizana Nemanja Trifunović (2004) debitovao je za crno-bele proteklog vikenda protiv Vojvodine.

Trifunović je u 84. minutu zamenio Ksandera Severinu.

Kada su se slegli utisci, mladi Trifunović je prokomentarisao svoj debi.

"Zagrevao sam se pored terena kada je u jednom trenutku Nemanju Nikolića i mene pozvao trener. Igrao se 84. minut kada sam zamenio Severinu. Dok sam ulazio u igru sve mi je prošlo kroz glavu – od prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana kada sam počeo da treniram fudbal do danas! Ne mogu opisati taj osećaj, ali sam siguran da ga nikada neću zaboraviti", kaže Trifunović.

Prošao je pripreme sa prvim timom u Sloveniji i ostao u seniorskom fudbalu.

"Došao sam iz omladinaca i imao sam tu čast da odradim pripreme sa prvim timom, a posle toga i da postanem deo njega. Stvarno je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Bilo mi je jako teško u početku, još uvek se navikam, ali mnogo mi je lakše jer tu ima starijih i iskusnijih igrača koji uvek žele da nam pomognu da budemo bolji".

Trifunović ne krije emocije prilikom ulaska na teren na svom debiju.

"U trenutku kada sam dobio poziv od trenera da uđem u igru, iskren da budem, nije mi bilo svejedno. Sa jedne strane sam imao tremu, a sa druge sam bio toliko uzbuđen zbog ostvarenja sna. Kada sam ušao u igru potrudio sam se da maksimalno uživam u tom predivnom trenutku".

Mladi fudbaler je dobio sjajnu podršku sa tribina "Karađorđa", koje su "grobari" okupirali u nedelju.



"Stvarno želim da im se zahvalim na svemu – što su došli u toliko velikom broju da bi nas podržali, što su sjajno navijali i davali nam vetar u leđa i pokazali da nismo sami.Takođe, želim da im se zahvalim jer su ulepšali trenutak kada sam debitovao i to nikada neću zaboraviti! I ovom prilikom ih pozivam da budu uz nas u što većem broju jer lično meni, kao i celom timu i stručnom štabu, mnogo znače i njihova podrška nam daje vetar u leđa".


Na putu do cilja nije zaboravio one koji su bili uvek uz njega.



"Stvarno je tu dosta ljudi koji mi pomažu, ali bih naravno izdvojio svoju porodicu i svoju devojku, kao i njenu porodicu, jer su bili tu za mene u najtežim trenucima i nikada nisu odustali od mene. Takođe bih se zahvalio svima iz stručnog štaba jer mi pomažu da napredujem, ali bih izdvojio trenera Saleta Tomića koji mi pomaže i individualno kako bih što pre ojačao i spremio se za seniorski fudbal".


Svoje želje ne krije.



"Prvenstveno mi je želja da ostanem zdrav, kao i celi tim! Takođe bih voleo da dobijam šansu i opravdam očekivanja svih iz kluba, celog stručnog štaba, kao i navijača. I da vratimo titulu u Humsku!",
zaključio je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.